14.11.11

Γιορτάζει ο Υπουργός Αθλητισμού!


Οι ονομαστικές γιορτές στο Έκτο κρατάνε ΣΤ' μέρες, όχι 3. Γιορτάζει λοιπόν ο Υπουργός Αθλητισμού του blog, Χρυσόστομος Κύργιος  και ο συμμαθητής μας στο πρακτικό, Γρηγόρης Λιάπης (ο οποίος δεν έχουμε ιδέα που βρίσκεται κι ελπίζουμε να είναι καλά). 


Χρόνια Πολλά!


Ειδικά για τον «Κύριο Κύργιο» (όπως τον έλεγε κι ο Τζαμαλούκας), θα θέλαμε να του αφιερώσουμε μερικές από τις πιο ρομαντικές στιγμές που ζήσαμε παρέα παλιά, αλλά και πιο πρόσφατα, συνήθως κάτω από το φως των αστεριών! Επειδή οι στιγμές αυτές είναι εντελώς προσωπικές έως και σκανδαλιστικές, παρακαλούμε μην πατήσετε «Συνέχεια» όλοι...

...διότι τα παρακάτω links είναι για τον εορτάζοντα μόνο. (Οι υπόλοιποι αν θέλετε να  κάνετε κλικ, θα είναι με προσωπική σας ευθύνη).

Ιδιαίτερη Στιγμή 1

Ιδιαίτερη Στιγμή 2

Ιδιαίτερη Στιγμή 3  (εντελώς σκανδαλιστική)

Ιδιαίτερη Στιγμή 4 (προσοχή, απομακρύνετε τα μικρά παιδιά)

Όνειρο ήταν και πάει (κάτι σαν την Ελλάδα δηλαδή)

Εθνικός Ύμνος  (όλοι όρθιοι, φέρτε τα παιδιά πίσω)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σ' ευχαριστω Σωτηρη για τα ομορφα Χρονια Πολλα που μου εστειλες. Εμεις οι ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ στο ποδοσφαιρο δε θελουμε το σιγουρο, το κατεστημενο ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ. Για μας ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ειναι η γειτονια μας, η οικογενεια μας, ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ. Σεβαστοι οι φιλαθλοι των αλλων ομαδων αλλα ποτε δε θα νοιωσουν αυτο το ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ. Φιλια σε όλους και να 'στε παντα καλα.

Χρυσοστομος