4.5.12

Το σχόλιο της Παρασκευής

«…Ποιος είναι άξιος 
στη θάλασσα αμπέλι να φυτέψει 
και καβαλάρης στ’ άλογο 
να πάει να το κλαδέψει;»

Δημοτικό Τραγούδι
------
Καλή επιτυχία στο συμμαθητή μας Γιώργο Μπράμο (ΣΤ' Γυμνάσιο 1970), υποψήφιο στην Α' Αθήνας με τη Δημοκρατική Αριστερά. Αν υπάρχουν κι άλλοι, καλή επιτυχία σε όσα αδέλφια του Έκτου ή του Δωδέκατου είναι υποψήφιοι/ες. Καλή επιτυχία στην πατρίδα…

ekto1972

1 σχόλιο:

Class of 72 είπε...

Διαβάσαμε στο internet:

"...Όπως σε κάθε εκλογική αναμέτρηση, έτσι και από την παρούσα, δεν θα μπορούσαν να λείψουν τα… ευτράπελα... Από τη μία η αγωνία των υποψηφίων για να δουν τους εαυτούς τους να… φορούν βουλευτικό κοστούμι ή ταγιέρ και από την άλλη οι «ψυλλιασμένοι», πια, ψηφοφόροι, δημιουργούν ένα μείγμα που σε πολλές των περιπτώσεων βγάζει άφθονο γέλιο.

Αυτό συνέβη και στην περίπτωση υποψηφίας βουλευτή σε νομό της Δυτικής Ελλάδας, η οποία διοργάνωνε την κεντρική της πολιτική ομιλία σε ξενοδοχείο της πόλης.

Οι συνεργάτες της λοιπόν ξεκίνησαν να τηλεφωνούν… σε γνωστούς και αγνώστους προσκαλώντας τους στην εκδήλωση. Μέχρι που έπεσαν και σε έναν ψηφοφόρο – περίπτωση.

Ο διάλογος μεταφέρθηκε από τον ίδιο τον ψηφοφόρο και βγάλει πάρα πολύ γέλιο:

- «Καλησπέρα σας, η κυρία…… σας περιμένει απόψε στις ….στο ξενοδοχείο….»

Και η αφοπλιστική απάντηση:

- «Σε ποιο δωμάτιο;».

Περιττό να αναφέρουμε ότι το παιδί που καλούσε από το βουλευτικό γραφείο πάγωσε και έκλεισε το τηλέφωνο, μετά την… εύλογη απορία του ψηφοφόρου..."