12.7.15

Ο Στέφανος

Το Στέφανο Χριστοδουλάκη ενέταξε στη δύναμή της η ομάδα της Ηλιούπολης για την επόμενη σεζόν. Ο νεαρός ακραίος πήγε στην ομάδα της Ηλιούπολης από την Αργυρούπολη, στην οποία αγωνιζόταν από το 2012. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού κι έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες της Α2, αλλά και με τον ΑΟ Κηφισιάς στην Α1. (Πηγή: GreekVolley).

Ο Στέφανος, γιος του συμμαθητή μας Νίκου Χριστοδουλάκη (ΣΤ' Γυμνάσιο 1972), είναι επί πτυχίω στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ έχει πτυχίο και στη Ναυαγοσωστική. Το τελευταίο φάνηκε πολύ χρήσιμο το 2012 όταν έσωσε τη ζωή 3 μικρών παιδιών στην Ίο, όπως διαβάζουμε σε ρεπορτάζ τοπικής εφημερίδας:


Μαζί με τα συγχαρητήριά μας, ευχόμαστε στο Στέφανο να έχει πάντα υγεία και κάθε επιτυχία στην επιστημονική και αθλητική του καριέρα.

ekto1972


Σημ. Το Έκτο είχε πάντα μεγάλη παράδοση στο Βόλεϊ. Εκτός από τον διεθνή Γιάννη Λάιο (ΣΤ' Γυμνάσιο 1969), οι παλαιότεροι θα θυμούνται τη σπουδαία ομάδα του Έκτου της Φαλήρου (Στάικος, Φωτιάδης, Ροδόπουλος κ.α). Για εκγύμναση, μια αυλίτσα είχαν όλη κι όλη...

Δεν υπάρχουν σχόλια: