11.7.10

25 χρόνια μαζίΚαλοκαίρι, Μόντρεαλ, Ιούλιος 1985 - Καλοκαίρι, Αθήνα, Ιούλιος 2010: μαζί 25 χρόνια ταξίδι ανάμεσα σε δυο εποχές, όσο και το πανέμορφο "Dance me to the end of love", που γράφτηκε από τον συντοπίτη Λεονάρντο Κοέν την ίδια περίπου εποχή, ανάμεσα στο Μόντρεαλ και την Ύδρα.

Αφιερώνεται σε όσους άντεξαν και αντέχουν ακόμα τις δυσκολίες. Iδιαίτερα αυτές του σήμερα και του αύριο που έρχεται δυστυχώς πολύ γρήγορα και που δεν θα μας κουράσουν γιατί και πάλι θα είμαστε ΜΑΖΙ. Άλλωστε όπως έχει πει κι ο Κοέν, ο στίχος "dance me to your beauty with a burning violin" έχει αφετηρία τον έρωτα μέσα στο "ολοκαύτωμα", δηλαδή την πιο παράλογη και αδυσώπητη δυσκολία που θα μπορούσε ποτέ να αντιμετωπίσει ένα ζευγάρι. Αυτήν του θανάτου του.

Πατήστε λοιπόν το play κι αδιόρθωτα αισιόδοξοι για πάντα, χορέψτε μαζί μας "to the end of Love".

Σ.Ροδόπουλος
Ιούλιος 2010

3 σχόλια:

Κ.Κορωναίος είπε...

Αντε και στα 50!!!
Εγώ έκλεισα πρόσφατα τα 30.

Ανώνυμος είπε...

Από καρδιάς ευχές για όλα τα καλύτερα! Εμείς κλείσαμε τα 32, και συνιστώ σε όλους τους μακροχρόνια συνοδοιπόρους να είναι πάντα περιποιημένοι και καλοχτενισμένοι γιατί έχω την αίσθηση πως ξαφνικά θα μας πλησιάσει ειδικό συνεργείο από το Μουσείο της Madame Tussauds για να μας φτιάξει κέρινο ομοίωμα!!! αφού "Ποιοί γίνονται κέρινα ομοιώματα στο μουσείο; Όλοι οι διάσημοι και όλοι όσοι έχουν κάνει κάτι καλό ή κάτι πολύ κακό στη ζωή τους. Υπάρχει μια ειδική επιτροπή που διαλέγει τις προσωπικότητες που θα γίνουν κέρινο ομοίωμα...."
Πάντα με ευχές
Μαρία Ανδρεάδου

Class of 72 είπε...

Ευχαριστούμε για τις ευχές σας και τα καλά σας λόγια. Λέγαμε να μην μπει στο blog κάτι τόσο προσωπικό αλλά τελικά από τα σχόλιά σας και τα Emails σας καταλάβαμε ότι όλοι εμείς οι τόσο παλιοί φίλοι, έχουμε ανάγκη να μοιραζόμαστε αυτές τις μικρές χαρές.

Θα περιμένουμε να μας πείτε και τα δικά σας αντίστοιχα events.

Πολλά φιλιά

/σρ