13.11.10

Μήνυμα του Γιάννη Τσαρπαλή για το εκλογικό αποτέλεσμα στο Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης

Λάβαμε από τον Γιάννη το παρακάτω Email:

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους όσοι μας εμπιστεύτηκαν, όλους όσοι μας στήριξαν σε αυτό τον αγώνα, όλους όσοι πίστεψαν και πάλεψαν μαζί μας για να πάμε το νέο Δήμο Ελληνικού- Αργυρούπολης μπροστά.

Δυστυχώς νικήτρια στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου αναδείχτηκε με διαφορά η αποχή. Η μεγάλη ηττημένη αναδείχθηκε η έκφραση των πολιτών στην κάλπη. Και αυτό θα πρέπει να προβληματίσει ιδιαίτερα όλους όσοι ασχολούνται με τα κοινά, εμάς, όλους τους ενεργούς πολίτες του τόπου μας.

Από την πλευρά μας, στην «Αναγέννηση Ελληνικού- Αργυρούπολης» δώσαμε ένα δύσκολο και σκληρό εκλογικό αγώνα, ο οποίος αποδείχθηκε επιτυχημένος. Επιτυχημένος διότι δώσαμε μια μάχη έντιμη, καθαρή, χωρίς στήριξη από κομματικούς μηχανισμούς, από μικροκομματικά ή άλλα συμφέροντα, χωρίς αλλότριες οικονομικές ενισχύσεις, αλλά με μεγάλη θέληση να αλλάξουν τα πράγματα στον τόπο μας, να εκφράσουμε το ολοένα αυξανόμενο αίτημα της ανάγκης για ανανέωση και έντιμη πολιτική. Και πιστεύω ότι αυτό το πετύχαμε. Επιτυχημένος διότι διατηρήσαμε τις απόψεις μας ξεκάθαρες ως την τελευταία στιγμή. Δεν δώσαμε ψεύτικες υποσχέσεις. Επιτυχημένος διότι μπορέσαμε και συγκεντρώσαμε μια μεγάλη ομάδα νέων, ικανών και αξιόλογων ανθρώπων.

Θέλω να ευχαριστήσω και πάλι ολόψυχα όλους όσοι μας τίμησαν με την ψήφο τους, όλους τους συνεργάτες μου για τον τίμιο αγώνα τον οποίο κάναμε και όλους όσοι εργάστηκαν νυχθημερόν για την οργάνωση και την επιτυχία της εκλογικής μας προσπάθειας. Έζησα πολύ όμορφες στιγμές δίπλα στους συνεργάτες μου και στους πολίτες της Αργυρούπολης και του Ελληνικού, τους οποίους και ευχαριστώ θερμότατα και αισθάνομαι τιμή που ηγήθηκα της ομάδας αυτής.

(Συνεχίζοντας την ανεξάρτητη και τίμια πορεία μας, με τις ίδιες αξίες με τις οποίες ξεκινήσαμε, κάθε ένας από τους συνεργάτες και την ομάδα μας θα λειτουργήσει κατά συνείδηση και στο δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών θα στηρίξει τον υποψήφιο δήμαρχο και την υποψήφια δημοτική ομάδα της επιλογής του.)

Γιάννης Τσαρπαλής

------

Γιάννη,

Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια στον αγώνα που δίνεις από το δικό σου μετερίζι για να πάει μπροστά αυτός ο τόπος. Οι παλιοί σου συμμαθητές είμαστε πάντα δίπλα σου!

ekto1972

Δεν υπάρχουν σχόλια: