27.1.11

Απουσίες «δικαιολογημένες»

Οι παρακάτω συμμαθητές μας έχουν ήδη φέρει «χαρτί» για να σβήσει ο Γιώργος Παπανδρέου τις απουσίες τους από το Παγκόσμιο. Οι υπόλοιποι αλλοίμονό σας...

------
Αγαπητέ Σωτήρη,

Έλαβα το μήνυμα σχετικά με το ραντεβού της Παρασκευής και σ΄ευχαριστώ. Δυστυχώς θα απουσιάσω. Σκέπτομαι με νοσταλγία τα όμορφα χρόνια μας στο Έκτο Γυμνάσιο, τους συμμαθητές, τους καθηγητές μας. Πολλούς χαιρετισμούς σε όλα τα παιδιά!

Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Νίκος Πολίτης

------
Αγαπητέ Σωτήρη,

Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε για τις πρωτοβουλίες σου. Πολύ θα ήθελα να ήμουν στην Συνεστίαση, αλλά προγραμματισμένα ταξίδια δεν το επιτρέπουν.

Καλή επιτυχία
π. Γιώργης Αναγνωστόπουλος

------
ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΩΤΗΡΗ,

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕ ΦΕΡΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ.

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΝ Κο ΜΠΕΝΑΚΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΖΑΜΑΛΟΥΚΑ, ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ EΡΧΕΤΑΙ Η ΦΙΓΟΥΡΑ ΤΟΥΣ ΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΜΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΑΝΑΜΝΗΣΗ.

ΦΙΛΙΚΟΤΑΤΑ
ΜΑΝΟΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΔΑΚΗΣ

------
και από την άσπλαχνη ξενιτιά...

Βίγκο, Ισπανία, Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Αγαπητέ κ.Καθηγητά,
Αγαπητοί συμμαθητές,

Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να παραβρεθώ στο αυριανό Παγκόσμιο Συνέδριο σας. Σας μεταφέρω τους πιο θερμούς χαιρετισμούς μου για καλή επιτυχία, καλή διασκέδαση και κάθε καλό σε όλους τους παρευρισκόμενους. Από εκεί που θα βρίσκομαι αύριο βράδυ, θα πιω ένα ποτήρι στην υγεία όλων σας και να ξέρετε ότι νοερά θα υπάρχω ανάμεσα σας.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ, ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ

Με εκτίμηση
Θέμης Παπαϊωάννου

Υγ. Επιτρέψατε μου να χαιρετίσω και την τάξη του 1972, του 12ου Θηλέων!

2 σχόλια:

Γ. Κ. είπε...

Σωτήρη
Πολύ χαλαρό σε βλέπω με τους απουσιάζοντες....
Χάθηκε ένας στοιχειώδης έλεγχος των δικαιολογιών, χάθηκε μια απειλή;
Πάει χάλασε ο κόσμος!

Class of 72 είπε...

Είναι πάγια τακτική του blog να δέχεται καλοπροαίρετα όλες τις δικαιολογίες!

Απλά κάνει που-και-που δειγματοληπτικούς ελέγχους με τους κηδεμόνες (δηλ. τις συζύγους). Έτσι κι έχουν πει ψέματα ότι τάχα θα έρθουν στο συνέδριο κι αυτοί πάνε αλλού, καταλαβαίνεις τι θα γίνει…

Ούτε ο "κουλός" δεν θα μπορούσε να σκεφτεί τέτοια τιμωρία.