1.12.11

Ο Χάρης!

«...ΠΑΙΔΙΑ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΒΡΗΚΑ ΤΟ EMAIL ΣΑΣ. ΕΙΜΑΙ Ο ΧΑΡΗΣ ΛΑΛΑΚΟΣ. ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΚΑΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΙΕΣΤΕ...»

Σε παλαιότερη ανάρτηση του blog, βλέπουμε από αριστερά τους Βαγγέλη Χήνη, Τάσο Κωσταρά, Χάρη Λαλάκο, Κώστα Κορωναίο (που μας είχε στείλει και τη φωτογραφία), Μανώλη Γιανναδάκη και Βασίλη Ιωαννίδη. Όρθιος, ο πασίγνωστος συμμαθητής μας «Not Sure». Όλα τα πουλάκια μας είναι του Πρακτικού.

Χάρη, σου γράψαμε και σου ξαναγράψαμε, αλλά δεν απάντησες. Ελπίζουμε όλα καλά. Στείλε μας ξανά ένα Email.

ekto1972


------
Με την ευκαιρία, θυμηθήκαμε και το «Χάρη του 1944». Τη μουσική σε ποίηση Μ. Αναγνωστάκη, έγραψε ο Μίκης όταν ήταν εξόριστος στην ορεινή Αρκαδία (στο πολυαγαπημένο χωριό του ekto1969). Ο Χάρης ήταν ένας Επονίτης έφηβος που σκοτώθηκε μετά το τέλος της Κατοχής, στη Θεσσαλονίκη το 1944. Επονίτης και Θεσσαλονικιός (με Κρητική καταγωγή), ήταν άλλωστε και ο ποιητής-ιατρός Μανόλης Αναγνωστάκης.

3 σχόλια:

Σοφιστής είπε...

Μπήκα στην ανάρτηση με την κρυφή ελπίδα πως θα αφορούσε το συγκεκριμένο έργο και δεν με διαψεύσατε.
Ευχαριστώ μου φτιάξετε τη βραδυά.

Class of 72 είπε...

Μπήκε και Δεκέμβρης.

Κ.Κor. είπε...

Γειά σου Χάρη, παλιόφιλε. Σε ψάχναμε. Μέχρι και σε κάποιο πρεσβευτή Χάρη Λαλάκο έστειλε mail ο Σωτήρης ρωτώντας τον αν είχε φοιτήσει στο Εκτο. Καλώς σε (ξανα)βρίσκουμε λοιπόν. Στείλε μου το mail σου να τα πούμε λίγο.
Κ.Κορωναίος