1.1.12

Βασίληδες

Χρόνια Πολλά στους (Άγιους) Βασίληδες του Έκτου. Χρόνια Πολλά στο Βασίλη Ανδρεόπουλο και στο Βασίλη Ιωαννίδη που έχουμε να τους δούμε από το 1972 και έχουμε χάσει εντελώς τα ίχνη τους.

Πολλές Ευχές και Χρόνια Πολλά στο Βασίλη Δημητρόπουλο του 1970, που έχει μια ιδιαίτερη πρωτιά. Ήταν ο πρώτος που επικοινώνησε μαζί μας από τις υπόλοιπες Τάξεις του Έκτου και εξαιτίας αυτής της επικοινωνίας σμίξαμε ξανά οι Τάξεις 1970 και 1972, δημιουργήθηκαν οι «τρόικες» και τα υπόλοιπα ektoblogs. Αρχικά το ekto1970, μετά το ekto1969, στη συνέχεια το ektoapofoitoi με την Επετηρίδα κ.o.κ. Ήταν δηλαδή η αρχή για να κάνουμε ξανά ευτυχισμένους τόσους ανθρώπους. Να ξανα-ανταμώσουμε μετά από δεκαετίες και να νιώσουμε και πάλι τη ζεστασιά μιας πραγματικής φιλίας, άφθαρτης από το χρόνο.

Τέλος, last but not least, θερμές ευχές και Χρόνια Πολλά στο Βασίλη Αλεξανδράκη, Καθηγητή Μαθηματικών του ΣΤ’ Λυκείου Αθήνας και ψυχή του «Κυνόσαργες», του blog που επιμελούνται τα παιδιά του σημερινού Έκτου. Χάρη στο Βασίλη και το ανεξάντλητο μεράκι του, έχουν έρθει στην επιφάνεια πολλά ιστορικά στοιχεία για το σχολείο μας και τις προηγούμενες γενιές που φοίτησαν σε αυτό. Τον ευχαριστούμε θερμά και τον θεωρούμε επίτιμο μέλος της Τάξης μας! (Η επίσημη ανακήρυξή του θα γίνει σε πρώτη ευκαιρία, σε ένα από τα προσεχή ektoΣυνέδρια).

Χρόνια Πολλά σε όλους!

ekto1972

1 σχόλιο:

ΚΥΝΟΣΑΡΓΕΣ είπε...

Ευχαριστώ για τις ευχές .Ολόψυχα εύχομαι σε σένα και την οικογενειά σου καλή χρονιά και βέβαια καλή αντάμωση
Β.Α