31.12.10

Ευτυχισμένο το ...2012!!!!!!

Ευτυχισμένο το 2012! Τι; Μεσολαβεί το 2011; Σωστά, αλλά με την τόοοοοοση διάχυτη αισιοδοξία που επικρατεί στη χώρα, λέμε να μην πάμε αντίθετα στο ρεύμα (όχι της ΔΕΗ, το άλλο) και να το προσπεράσουμε. Τέλος πάντων, Καλή Χρονιά να έχουμε, με Υγεία πάνω απ’ όλα και όλα θα γίνουν.

Σε λίγο, όπως κάθε χρόνο τέτοια μέρα και για λίγες μόνο ημέρες, θα ξαναεμφανιστούν όλες οι αναρτήσεις (μόλις 248) του blog από την αρχή. Θυμίζουμε ότι στον «αέρα» παραμένουν για πάντα μόνο τα θέματα που αφορούν το Έκτο ή που έχουν γραφτεί από παιδιά και φίλους του Έκτου. Όλα τα υπόλοιπα (άρθρα, ειδήσεις, γελοιογραφίες κλπ) για να μη γεμίζει υπερβολικά το blog, τα αφήνουμε μόνο για λίγο, όσο δηλαδή κρατάει η δική τους επικαιρότητα και μετά κατεβαίνουν. Δυο φορές όμως το χρόνο (στα γενέθλια του blog και παραμονή πρωτοχρονιάς), ξαναβγαίνουν στην επιφάνεια για να τα θυμηθείτε και να τα κάνετε χάζι.

Σε λίγες μέρες σχεδιάζουμε αρκετές αλλαγές. Ένα απαραίτητο φρεσκάρισμα πιστεύουμε, για να γίνει το blog λίγο πιο εύχρηστο. Προς το παρόν ευχόμαστε στα παιδιά του Έκτου όλων των τάξεων, στα κορίτσια του ΙΒ', στα "πιτσιρίκια" του Ξυνού, σε όλους του φίλους στην Ελλάδα και το εξωτερικό


Καλή Χρονιά!

ekto1972


(συνεχίζουμε με την επικαιρότητα…)

Πηγή γελοιογραφιών: ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: