28.9.11

Αντίο Κώστα

Ένα ακόμη δυσάρεστο αγαπητοί φίλοι. Δυστυχώς έφυγε προχθές από τη ζωή χτυπημένος από την επάρατο νόσο, ένας παλιός συμμαθητής μας.

Ο Κώστας Παραλίκας που μας συντρόφευσε μέχρι την Τετάρτη Τάξη, αν θυμόμαστε καλά, δεν είναι πια κοντά μας. Πήγε να βρει τα υπόλοιπα αδέρφια μας που χάθηκαν άδικα πρόωρα. Ο Κώστας που προερχόταν από ταλαιπωρημένη πολιτικά οικογένεια και που η "κληρονομιά" αυτή τον είχε ταλαιπωρήσει και τον ίδιο στα χουντικά μαθητικά μας χρόνια, θα μείνει στη μνήμη μας ως ένας ωραίος ανένταχτος μικρός επαναστάτης του καιρού του.

Ειλικρινή Συλλυπητήρια στους οικείους του από όλους τους παλιούς συμμαθητές.

ekto1972

10 σχόλια:

Ekto Gymnasio 1970 είπε...

Συγκλονισμένοι από την είδηση. Το ομορφόπαιδο στα τσικό του Φοίβου και στην εφηβική ομαδα του Θρίαμβου, ο αγαπητός συμμαθητής στο Εκτο Γυμνάσιο, ο φίλος στην πλατεία του ΙΚΑ, δεν βρίσκεται πιά μαζί μας πήγε να βρει αρκετούς αλλους συμπαίχτες και συμμαθητές. Συλλυπητήρια στους οικείους του.
Μεγαλώσαμε συμμαθητές μας και δεν το καταλαβαίνουμε..

Sot Rods είπε...

Ομορφόπαιδο και ατίθασο. Καθόταν 4ο θρανίο αριστερά από τη μεριά των παραθύρων. Τα απογεύματα έριχνε και κανέναν υπνάκο στη σκιά της κολώνας ανάμεσα στα παράθυρα. Αξέχαστη η στιγμή με μια καθηγήτρια που τον ρώτησε μέσα στην τάξη πως λέγεται.

- ...λίκας, απάντησε ο Κώστας βαριεστημένα, μασώντας το Παρά.
- Πώς; ξαναρωτάει η καθηγήτρια που έψαχνε τον κατάλογο.
- ...λίκας, ξαναπαντάει ο Κώστας.

Χαμός στην τάξη.

ΣΤ Γυμνάσιο 1969 είπε...

Θερμά συλλυπητήρια από την Τάξη μας, για την απώλεια του αγαπητού συμμαθητή σας.

Κ.Κor. είπε...

Συμμαθητές και φίλοι από πολύ παλιά. Από το Δημοτικό του Ξυνού. Παραμείναμε κι οι δυό στην ίδια γειτονιά. Βλεπόμασταν αραιά και που. Στο μικρό πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ που διατηρούσε στη Φραντζή. Κεραυνός εν αιθρία η είδηση της απώλειάς του. Καλό ταξίδι, Κώστα! Θα σε θυμόμαστε!

Eirini είπε...

Με λένε Ειρήνη και είμαι κόρη του Κώστα Παραλίκα. Μόλις βρήκα τη σελίδα.. Σας ευχαριστούμε πολύ όλους εγώ και η οικογένειά μου. Μας συγκινήσατε.

Sot Rods είπε...

Να 'στε όλοι καλά, Ειρήνη, να τον θυμάστε.

Στείλε μας το Email σου όποτε μπορέσεις.

/σρ

Ανώνυμος είπε...

eirhnaki syllyphthria den to hksera..nana...

aoxhs είπε...

Ειρήνη είμαι ένας παλιός φίλος.. Στείλε μου το τηλέφωνο σου

Παραλίκα Ειρήνη είπε...

καλησπέρα σας,
έκανα μετά από καιρό μια αναζήτηση,
σας ευχαριστώ
6971706026

Παραλίκα Ειρήνη είπε...

Παραλίκα Ειρήνη..