6.1.13

Αντίο π.Γιώργο Σκουτέλη

Αγαπημένοι Συμμαθητές
Αγαπημένοι Φίλοι

Δυστυχώς το 2013 δεν μπήκε με τον καλύτερο τρόπο για τη μεγάλη οικογένεια του Έκτου και του Δωδέκατου. Μετά την από την οδυνηρή "αναχώρηση" της Μυρτώς Ανδρεάδου (ΙΒ' Θηλέων 1977) την προπαραμονή της πρωτοχρονιάς, χθες 5/1/2013 στις 6μμ., "έφυγε" από κοντά μας ο συμμαθητής μας της Τάξης του 1970, π. Γιώργος Σκουτέλης. 

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλθεί την Τρίτη 8/1 στις 09.30, στη Ρώσικη εκκλησία της οδού Φιλελλήνων και θα ακολουθήσει η ταφή στο νεκροταφείο Αργυρουπόλεως.

Ειλικρινή συλλυπητήρια στην πρεσβυτέρα Καλομοίρα, τα παιδιά, τα εγγόνια και τους λοιπούς συγγενείς και φίλους. Εμείς θα θυμόμαστε για πάντα την τρομερή φωνή της χορωδίας του Έκτου να ψάλλει το "τη Υπερμάχω" χωρίς μικρόφωνο και να προκαλεί ρίγη συγκίνησης.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα της Αττικής γης που θα τον σκεπάσει.

ekto1972

------
Σε ένδειξη πένθους το παρόν blog δεν θα ανανεωθεί τουλάχιστον μέχρι την επομένη της κηδείας του εκλιπόντος. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη νεκρώσιμη ακολουθία, παρακαλούμε απευθυνθείτε στο ekto1970.


3 σχόλια:

Sot Rods είπε...

Πήραμε το παρακάτω μήνυμα από τον Παναγιώτη Μήλα (ΣΤ΄ Γυμνάσιο 1964):

Απίθανη ταχύτητα στην ενημέρωση. Να είστε όλοι καλά, παιδιά. Και να θυμόμαστε τον Γιώργο που εμείς οι παλιότεροι τον γνωρίσαμε από τότε που πήγαινε στο Δημοτικό και είχε το παρατσούκλι "προγάστορας". Παρατσούκλι που του είχε δώσει ο αρχιμανδρίτης Σπυρίδων Σγουρόπουλος
στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα Ιλισσού. Εκεί που είχε την τετράφωνη χορωδία ο γαμπρός του Γιώργου, ο Γρηγόρης Κορωναίος, πατέρας του διάσημου τενόρου Αντώνη Κορωναίου.

Αυτά τα λίγα στη μνήμη του...

tsarpalis giannis είπε...

ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ.
ΕΙΧΑ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΕΣ.
ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΚΑΠΗ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΧΩΡΑΓΕ ΣΤΗΝ ΕΚΛΗΣΙΑ.
ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΧΙΟΝΙΖΕΙ.
7 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΕΡΒΑΚΙ
ΤΙ ΕΦΤΑ ΠΙΑΤΑ ΤΙ ΟΚΤΩ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ
ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΚΕΠΑΣΕ

Ανώνυμος είπε...

Τα τελευταία χρόνια είχα διαλέξει να πηγαίνω, κάθε χρόνο τη Μ. Πέμπτη, στη Ρώσικη Εκκλησία, όπου η μυσταγωγία του Θείου Δράματος άγγιζε πραγματικά τις ψυχές των ανθρώπων. Στυλοβάτης ο π. Γεώργιος με τη δυνατή αλλά μελίρρυτη φωνή του, μια χορωδία αγγέλων και χαμηλό φως των κεριών. Το Γιώργο τον ήξερα από το σχολείο και τη γειτονιά - τον π. Γεώργιο από τις μυσταγωγικές λειτουργίες στην εκκλησία και τη βοήθειά του στην κάθαρση της ψυχής μας.
Καλό σου Ταξείδι!!!
Κι' εκεί που πας, σε παρακαλώ, φρόντισε και τους συμμαθητές και τις συμμαθήτριές μας, που όλοι μαζί φύγατε τόσο νωρίς....
Μαρία (ΙΒ΄ Θηλέων 1971)