15.3.12

Ζυθoσκέπαστη Τέχνη εν όψει


Το άγρυπνο μάτι των reporters του ekto1972™ που εργάζονται νυχθημερόν για τη δική σας έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση, σας πληροφορεί κατά αποκλειστικότητα και πάλι, με μια έγκαιρη, έγκυρη και αποκλειστική είδηση. Μόλις τώρα, πριν από λίγο, πριν από ελάχιστα λεπτά, στο Φαξ του ekto1972™, εκτυπώθηκε το μήνυμα:

Πέρασα απόψε από το παλιό εργοστάσιο του ΦΙΞ στη Συγγρού και διαπίστωσα ότι γίνονται έργα. Επί τέλους, το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης Κ Α Τ Α Σ Κ Ε Υ Α Ζ Ε Τ Α Ι !!!

Υπογράφει ο γνωστός από προηγούμενες αποστολές, ριψοκίνδυνος ρεπόρτερ μας, Κώστας Κορωναίος (ektoPulitzer Prize candidate 2012). Και λέμε μάλιστα «ριψοκίνδυνος» γιατί είναι από τους ελάχιστους ηρωικούς συμμαθητές μας που εξακολουθούν να μένουν στο Νέο Κόσμο και να μοχθούν για σας. Πολύ λίγοι συνάδελφοι στους διεθνείς ektoδημοσιογραφικούς κύκλους, μπορούν να το εκτιμήσουν ή να επικαλεστούν κάτι αντίστοιχο. Πάντως το έργο δεν «κατασκευάζεται» αλλά «επισκευάζεται» αλλά τέλος πάντων. Η αξία της είδησης παραμένει.

Επειδή πάντα διασταυρώνουμε τις πληροφορίες ακόμη και των πιο έγκριτων συντακτών μας όπως είναι ο Κώστας, λίγα λόγια για το έργο που θεωρητικά θα είναι έτοιμο το 2013 (λέμε τώρα), θα βρείτε στο ανταγωνιστικό μας Mega Channel (εμείς δεν έχουμε κόμπλεξ μαζί τους, αυτοί δεν μας αναφέρουν ποτέ στις πηγές τους) και στην ανάρτηση Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης το "ΦΙΞ" (κλικ)

Για το κτίριο αυτό καθεαυτό, οι φανατικοί αναγνώστες μας θα θυμούνται ότι είχαμε κάνει μια συζήτηση προ μηνών, τον Απρίλη 2011, στη στήλη Διαβάσαμε (κλικ) στην οποία συμμετείχαν οι καθ' ύλην αρμόδιοι ektoΠρακτικάριοι μηχανικοί μας.

Μπορείτε όμως να βρείτε πληροφορίες και στο site του Εθνικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης – Το κτίριο και η ιστορία του (κλικ).


ekto1972™
Πάντα Πρωτοπόροι®

2 σχόλια:

Sot Rods είπε...

Quiz: πόσα χρόνια είναι αχούρι αυτό το πράγμα;

Κ.Κor. είπε...

Πόσα χρόνια; Τόσα χρόνια...
http://www.youtube.com/watch?v=0KsPh7nG3DA