16.4.11

Η ώρα των αγνώστων ektoαναγνωστών

Τα ektoblogs προσεγγίζουν το πολυπληθές κοινό τους κι αφουγκράζονται τα μηνύματα της βάσης και πέραν των ektoσυμμαθητών μας. Σε χθεσινό γεύμα εργασίας τρεις ektoεκπρόσωποί μας συναντήθηκαν με τρία επιφανή μέλη της απέραντης κοινότητας των φανατικών ektoαναγνωστών μας, σε μια προσπάθεια ανταλλαγής μπλογκο-ιδεών και Ιωνικών γευστικο-απόψεων (π.Γεώργιε, εγώ μια σαλατίτσα χωρίς λάδι έφαγα μόνο). Τα συμπεράσματα των ΣΤ' (τι άλλο;)  εκπροσώπων θα δημοσιευτούν πολύ σύντομα στη γνωστή επιθεώρηση Les Gourous du Goût που ως γνωστόν εκδίδεται ταυτόχρονα σε Παρίσι, Λονδίνο και Νέα Υόρκη και τα άρθρα της αναδημοσιεύονται στους Los Angeles Times, στην Frankfurter Allgemein, στην Corriere della Sera, στη Zatouna Tribune  και στην Οικοπελοπόννησο Κορίνθου.


Στη φωτογραφία από αριστερά ο Δρ Αποστόλης Λιάπης (ΣΤ' Γυμνάσιο 1970)  χαμογελαστός - χαμογελαστός, για άλλη μια φορά τον φοβήθηκαν όλα τα καρβουνάτα φτερωτά, ο κος Γιώργος Κουνενής (ΣΤ' Γυμνάσιο 1970, επίσης) όπως πάντα αγνώστου συναισθηματικής κατάστασης και διάθεσης (μουσική), ο κος Χρόνης Κοϊμτσίδης (1ο και μοναδικό Γυμνάσιο Καλλιθέας 1969) ανακηρύχθηκε ήδη επίτιμος Διευθυντής Ήχου όλων των ektoblogs, ο ομογενής S.Rods (ΣΤ' Γυμνάσιο και μάλιστα του τρομερού Κ1972) έγκυος στον ΣΤ' (τι άλλο;) μήνα και να μας συγχωρέσει που δεν θυμόμαστε ολόκληρο το όνομά του, ο κος Σωκράτης Μαανιάν (δεν γράφουμε σχολείο και έτος αποφοίτησης γιατί μπροστά στους υπόλοιπους πάει ακόμη δημοτικό και δεν ξέρουμε πότε θα τελειώσει)  ο οποίος λόγω καλών τρόπων και γραβάτας αναλαμβάνει τις δημόσιες σχέσεις και την εκπροσώπηση των ektoblogs στους αγνώστους ektoαναγνώστες μας και τέλος δεξιά (κατά λάθος σε αυτή τη θέση) τα ¾ του κυρίου Σπύρου Μπάκα (εδώ έχουμε πάρα πολύ μέλλον - νηπιαγωγείο ακόμη) ο οποίος λόγω ηλικίας δεν αναλαμβάνει προς το παρόν κανένα επίσημο πόστο αλλά εγγράφεται δικαίως ως ektotrainee.

15 σχόλια:

ΣΤ Γυμνάσιο 1969 είπε...

Για επικοινωνία με τη Zatouna Tribune, βλέπε σημερινή ανάρτηση στο blog μας !

Γ. Κ. είπε...

(π.Γεώργιε, εγώ μια σαλατίτσα χωρίς λάδι έφαγα μόνο)

Sorry αλλά στο μονταζ κόπηκαν κάποιες λέξεις και αλλοιώνεται το νόημα. Για να μην δημιουργούνται παρερμηνειες, αναδημοσιεύουμε ολόκληρη τη φράση
(π.Γεώργιε, εγώ, όταν πήγα σπίτι, μια σαλατίτσα χωρίς λάδι έφαγα μόνο)

Γ. Κ. είπε...

Σωτήρη
Λάθος μου που δεν σε ενημέρωσα. Μετά την τρομακτική επιτυχία των ektoblogs η παγκόσμιας κυκλοφορίας εφημερίδα "Τα Νέα του Ψαροντούφεκου" ζήτησε την άδεια να αναδημοσιεύει τα άρθρα μας (κυρίως βέβαια του ποιοτικού κ1972)

Class of 72 είπε...

Τα δικαιώματα έχουν δοθεί αποκλειστικά στη Zatouna Tribune και στην Οικ.Κορίνθου.

Λυπούμεθα.

Γ. Κ. είπε...

Γιατί τέτοια σκληρότητα ρε Salvatore;

Sot Rods είπε...

Δεν είναι σκληρότητα. Δεσμευόμαστε από συμβόλαια. Τα έσοδα μάλιστα θα διατεθούν για την ποιοτική αναβάθμιση διπλανού blog του οποίου τα δυο τελευταία ψηφία στα λατινικά είναι LXX (σαν σοκολατάκι κατά της δυσκοιλιότητα ακούγεται).

Γ. Κ. είπε...

Τι εννοεί το τελευταίο;
Απειλητικό μου ακούγεται.

Γ. Κ. είπε...

Παρατηρώ τώρα ότι ως εκπαιδευμένος προβοκάτορας που είσαι, εξέτρεψες την προσοχή μας από το υποκριτικό σχόλιό σου προς τον π. Γεώργιο.
Αδέλφια όσοι διαβάζετε λιανίστε τον!

Φίλοι είπε...

Ρε σεις θα με αφήσετε να φορτώσω; αύριο πρωί φεύγω..

Sot Rods είπε...

"Θα ξανάρθεις, όσα χρόνια κι αν περάσουν, θα ξανάρθεις..."

Καλά να περάσετε άπαντες.

Γ. Κ. είπε...

Σωτήρηηη
Την ταμπακιέρα!!

Sot Rods είπε...

Ποια ταμπακιέρα; Δεν καπνίζω εδώ και δεκαετίες. Αλλά για να μην έχεις κενά στις απορίες σου, σε πληροφορώ ότι τα έχω πολύ καλά και με τους δυο π.Γιώργηδες 70 και 72 (Σκουτέλης, Αναγνωστόπουλος). Έχω ειδική νηστειοblogάδεια.

Γ. Κ. είπε...

Επειδή τα έχεις καλά, είσαι και ειλικρινής μαζί τους
(π.Γεώργιε, εγώ μια σαλατίτσα χωρίς λάδι έφαγα μόνο)

Sot Rods είπε...

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνεις θέμα. Έφαγα κάτι άλλο? Αλλά κι έτσι όπως τα λες να είναι, ποιο είναι το πρόβλημα? Αφού τα έχω βρει εγώ με τους αρμόδιους, εσένα τι σε νοιάζει?

Αλλά έτσι είσαστε οι 70άρηδες. Μια ζωή να τα ρίχνετε στους μικρούς κι αδύναμους του 72. Φταίω εγώ μετά να πω στους πιο μεγάλους του 69 (με τους οποίους είμαστε φιλαράκια) να σας βάλουν στη θέση σας εσάς τους μεσαίους?

Sot Rods είπε...

O γιατρός έφυγε τελικά?