5.5.12

Το ekto1972 τολμά «πρόβλεψη» για την Κυριακή

Πηγή: yannis-ioannou.com
Παίρνουμε θέση! Σε διαδικτυακή συζήτηση που ξεκίνησε μέσω Email, φίλοι ektoσυνμπλογκίτες μας ζητούν τη γνώμη μας για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και ει δυνατόν να προβλέψουμε το αποτέλεσμα των εκλογών της Κυριακής. 

Κατόπιν ωρίμου σκέψεως και με δεδομένο ότι ο εκλογικός νόμος απαγορεύει λίγο πριν από την κάλπη τη δημοσίευση των γκάλοπ, το ekto1972 αποφάσισε να φωτίσει επαρκώς το πολυπληθές ektoκοινό του με το τι συμβαίνει αυτές τις ώρες στα πολιτικά στρατόπεδα και να ρισκάρει αρκούντως προβλέποντας ότι την Κυριακή το βράδυ η σειρά των νικητών θα έχει ως εξής: 


Πρώτος: François Hollande 
Δεύτερος: Nicolas Sarkozy
ή τούμπαλιν.

Σε ό,τι αφορά τις βολευτικές εκλογές γνωστής περιφερειακής χώρας που διεξάγονται επίσης αυτή την Κυριακή, το ekto1972 με μεγάλη αποφασιστικότητα δηλώνει αναποφάσιστο στις προβλέψεις του και για αυτό επιφυλάσσεται για μια άλλη φορά.

Πηγή: yannis-ioannou.comΠροβλέπει ωστόσο ότι αυτή η «άλλη φορά» θα είναι πάρα πολύ σύντομα και για αυτό, για παν ενδεχόμενο, παρακαλούνται οι κατά τόπους δημοτικές αρχές να μην προχωρήσουν στον καθαρισμό της αφισορύπανσης. Οι συμπαθείς αφισοκολλητές των κομμάτων δεν θα αντέξουν για πολύ…

Πηγή: politicalhumor.about.com

Με τις θερμότερες ευχές μας

ekto1972
(πάντα πρωτοπόροι ©)

5 σχόλια:

Sot Rods είπε...

Και για να σοβαρευτούμε λίγο (αν και λίγο δύσκολο σε blog του Έκτου), όπως λέει κι ο φίλος Π.Ιωακειμίδης σε άρθρο του στα ΤΑ ΝΕΑ της Παρασκευής 4/5, αυτό που παίζεται αυτή την Κυριακή είναι ότι "Η ευρωζώνη ή θα ομοσπονδιοποιηθεί ή διαλυθεί..."

Σοφιστής είπε...

Η ευρωζώνη ή θα είναι ένωση λαών, δημοκρατικά διοικούμενη, ή θα διαλυθεί.

Sot Rods είπε...

Άρα θα διαλυθεί.

Σοφιστής είπε...

Με τα σημερινά δεδομένα και κυρίως με το έλλειμμα Δημοκρατίας που παρατηρείται, μάλλον θα επιβεβαιωθείς.

Sot Rods είπε...

Δυστυχώς, Σοφιστή.