23.6.10

Δυστυχώς...

του Κακού Μαθητή της Τάξης
(ΣΤ' Γυμνάστιο 1972)


...δεν θα πάρουμε και αυτή τη φορά το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο Ρεχάγκελος είπε στον οδηγό του πούλμαν που μετέφερε την ομάδα στο γήπεδο, να το παρκάρει μπροστά στο τέρμα μας, αλλά αυτός –αφρικανός γαρ- βουβουζελάθηκε ανάμεσα στις ασπίδες, τις χλαμύδες και τις φουστανέλες του πατροπαράδοτου ελληνικού γηπεδικού κιτς και το ξέχασε. Ο προδότης! Ο πράκτορας των Ν. Κορεατών! Μόνο για παράνομα CD είναι.

Στο μεταξύ το υπερεκτιμημένο αργεντίνικο τσίρκο που έχει μπολιαστεί εδώ και χρόνια από μεγάλες δόσεις ΔΝΤ, είχε τόσο εκνευριστεί με τα Παπασταθοπουλικά τεκταινόμενα, που στο τέλος ο γνωστός πίθηκος του πάγκου, πανηγύρισε την τεράστια επιτυχία. Να σκοράρει δηλαδή δυο φορές η ομάδα τους χωρίς τη βοήθεια της Θείας Χειρός! Ανέμισε μάλιστα κάτι ασημένιες δακτυλικές καδένες, χοροπηδώντας στις αγκαλιές των άλλων που –τι να κάνουν;- υπέμεναν τον κουστουμαρισμένο ζουμπά. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που λένε ότι γνωστή μάρκα βαφής μαλλιών-φρυδιών, είναι ο κρυφός σπόνσορας της εθνικής της χώρας του τανγκό (από την οποία κάποτε μας τάισε κάτι «υγιεινά» κρέατα η χούντα), θεωρούμε ότι θα αποδειχτούν εντελώς κακοήθειες.

Πάντως –μεταξύ μας- ήταν βαφή καλής ποιότητας. Ούτε έτρεξε στο πλάι, ούτε ξεθώριασε. Το διαπίστωσε κι ο Κυργιάκος στο τέλος, όταν πλησίασε το τέρας «ευφυΐας». Οι άλλες πληροφορίες που λένε ότι το ταλκ στην τσάντα του βοηθού «θεού» δεν ήταν ακριβώς ταλκ, ούτε αλεύρι, ούτε τέλος πάντων κάτι παρόμοιο, δεν ξέρουμε σε τι αποσκοπούν. Προφανώς να θίξουν το λαϊκό «ήρωα» ενός λαού που ζαλισμένος για δεκαετίες από Περόνες, Βιδέλες και τούμπαλιν , έχει ξεχάσει τις μάνες της «Πλατείας Μαΐου» που πεθαίνουν πια μια-μια χωρίς να βρουν ποτέ τους desaparecidos τους, όπως και εμείς έχουμε ξεχάσει ότι το υπερχρεωμένο και κάργα ΔουΝουΤιασμένο, Μπουένος Άιρες, ήταν κάποτε «αντίπαλός» μας για την Ολυμπιάδα.

Άντε και στο επόμενο ΠΚ! Να είμαστε όλοι καλά μέχρι τότε, να απολαύσουμε ξανά Ρεχάγκελο, Ρεχαριστέα και εισαγόμενους Ρεχαβύντρες, μόλις κατά 4 ρεχρονάκια μεγαλύτερους αλλά πάντα διαυγείς και ακμαίους. Α, μην το ξεχάσω. Αν δεν βρίσκουμε ψηλά παιδιά για Ρεχατερματζήδες, δεν πειράζει. Οι «ρούφες» της Παιανίας πάντα θα βγάζουν το γέλιο που τόσο ανάγκη έχουμε ως χώρα. Άσε που μπορεί να λύσουν και το κυκλοφοριακό. Οι έμπειροι «τροχονόμοι» είναι πάντα χρήσιμοι. Κάτι σαν τους «κηπουρούς» δηλαδή.


Ο Κακός της ΤάξηςΠηγή Φωτ.:
http://www.dailymail.co.uk/sport/worldcup2010/article-1287773/Des-Kelly-Is-madness-love-Diego-Maradona.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: