28.6.10

Όταν το αποτέλεσμα κρίνεται στις λεπτομέρειες...

του Κακού Μαθητή της Τάξης
(ΣΤ' Γυμνάστιο 1972)


Καπέλο (προπονητής της Αγγλίας του οποίου η ομάδα αδικήθηκε): «Η φάση του Λάμπαρντ ήταν μία από τις πιο σημαντικές στο ματς. Ο διαιτητής έκανε ένα από τα μεγαλύτερα λάθη. Είναι απίστευτο, σε μία εποχή όπου η τεχνολογία έχει εξελιχθεί τόσο πολύ, οι διαιτητές να μην μπορούν να αποφασίσουν αν υπάρχει γκολ ή όχι!».

Λεβ (προπονητής της Γερμανίας του οποίου η ομάδα ευνοήθηκε), προς τιμήν του: «Είδα τη φάση μετά το ματς στην τηλεόραση. Η μπάλα είχε περάσει καθαρά τη γραμμή της εστίας και έπρεπε να μετρήσει το γκολ».

Αγκίρε (προπονητής του Μεξικού του οποίου η ομάδα αδικήθηκε): «Οι διαιτητές είναι άνθρωποι και κάνουν λάθη. Όμως πιστεύω πως δύο λάθη άλλαξαν δραματικά τη ροή του αγώνα. Άλλο παιχνίδι έγινε πριν από αυτά κι άλλο μετά. Είναι προφανές πως το δεύτερο γκολ ήταν απόρροια του πρώτου. Χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας».

Καραγκιόζης (προπονητής του τσίρκου, ο οποίος για άλλη μια φορά ευνοήθηκε): «Αυτό που συμβαίνει τώρα στον Μέσι το είχα βιώσει κι εγώ 20 χρόνια πριν. Οι αντίπαλοι πήγαιναν για τα πόδια μου και όχι για την μπάλα. Αυτό που συμβαίνει είναι σκανδαλώδες... Κερδίσαμε ένα μεγάλο παιχνίδι και πιστεύω πως ήμασταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Οι παίκτες μου έκαναν το καλύτερο δυνατό».


Ο Κακός της Τάξης


ΥΓ. Μετά από αυτά που γίνονται στο Μουντιάλ, φανταστείτε τι παπαροδικαιολογίες θα έχουν να λένε φέτος οι Πουπουρουποβαρούχες!

Δεν υπάρχουν σχόλια: